• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Tuomas Kiiskinen i Växjö-tröjan. Foto: Bildbyrån

Skellefteå värvar guldhjälte

Uppdaterad
Publicerad

Han avgjorde när Växjö tog sitt första SM-guld 2015. Mot Skellefteå. Han tog sitt andra guld när Växjö ånyo besegrade Skellefteå i en final, 2018. Nu är Tuomas Kiiskinen klar för – Skellefteå.

– Jag vill bara vinna, säger den 32-årige finländaren.

Kiiskinen, som totalt gjorde fem år i Lakers men som fick lämna efter den förra säsongen, ansluter till Skellefteå i slutet av oktober och har kontrakt säsongen ut.

– Det kommer bli lite intressant i början men det känns så klart jättekul. Det har alltid varit stora matcher mot Skellefteå som alltid haft ett starkt lag så jag är exalterad över att få ansluta till klubben, säger ytterforwarden till klubbens hemsida.

– Han kommer att ge vårt lagbygge både spets och bredd på forwardssidan med sin spelskicklighet och sitt hårda jobb – och han kommer vara bra för vår grupp, säger Erik Forssell, general manager i Skellefteå.

SHL-premiären

14 september:

Frölunda-Brynäs, Skellefteå-Oskarshamn, Leksand-Malmö (15.15)

Djurgården-Linköping, Färjestad-Örebro, Luleå-Växjö, Rögle-HV 71 (18.00).

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.