Se Logan Thompsons svettiga parad mot Dallas. Foto: Bildbyrån/NHL.com

Thompsons storspel räckte inte för Vegas mot Dallas

Dallas tappade en 2-0-ledning.

Matchen mot Vegas gick till förlängning men väl där lyckades Dallas – till slut – åter få hål på Logan Thompson och ta en viktig seger.

En stor del av att Vegas över huvud taget lyckades ta den här matchen till förlängning, hade lagets storspelande målvakt, Logan Thompson. Han stod för flera svettiga parader under matchen.

En av dem kan du se i spelaren här ovanför där han får sträcka ut ordentligt och med plockhandsken rädda vad som såg ut att vara ett givet Dallas-mål.

Eichel kvitterade

Målmässigt var det en av Vegas största stjärnor i Jack Eichel som tog matchen till ett likaläge och förlängning.

Detta när han i numerärt underläge kunde kvittera till 2-2 med sex minuter kvar av den tredje perioden.