Toronto vände och vann mot Philadelphia Foto: TT

Toronto vände och vann galen match

Philadelphia Flyers jagar en slutspelsplats i NHL. Men efter att ha tappat en 5-2 ledning till förlust med 6-7 mot Toronto tappar laget i tabellen.

När Shayne Gostisbehere satte 5-2 i den andra perioden till Flyers trodde nog många att matchen var avgjord. Men Toronto ville annat. Genom två snabba mål i slutet på andra perioden såg Jake Muzzin till att matchen levde inför tredje perioden.

Martin Marincin kvitterade till 5-5 efter drygt tre minuter i sista perioden. Med fem minuter kvar av matchen spelade William Nylander, med sin andra assist i matchen, fram Auston Matthews till 6-5 och bara två minuter senare gjorde Matthews 7-5 med sitt andra mål. Den här gången assisterad av Andreas Johnson.

För Flyers innebär förlusten att laget tappar i jakten på en slutspelsplats. Laget har nu sju poäng upp med elva matcher kvar att spela.