Mika Zibanejad besviken efter förlust mot Ottawa Foto: TT Nyhetsbyrån

Zibanejad: Det känns skit

New York Rangers förlorade på övertid mot Ottawa på hemmaplan i Madison Square Garden.

– Det känns skit, sade Rangers center Mika Zibanejad efter matchen.

Rangers, som besegrade Ottawa så sent som i onsdags med 3–1, började bra och 10 minuter in i första perioden gjorde Vitaly Krvatsov mål. 1–0 stod sig till pausen. I andra perioden blev Rangers mållösa och i stället kvitterade Ottawas Tim Stützle.

Mika Zibanejad såg till att Rangers återtog ledningen i tredje periodens sjunde minut men bara tre minuter senare hade Ottawa kvitterat igen, den här gången genom Brady Tkachuk.

2–2 stod sig hela tredje och matchen gick till förlängning och Brady Tkachuk blev matchhjälte när han med bara 18 sekunder kvar av förlängningen satte det avgörande 3–2-målet.

Det var New York Rangers fjärde förlust på fem matcher och efter matchen var Mika Zibanejad märkbart besviken över insatsen när han intervjuades i omklädningsrummet.

– Jag tycker att våra mål i nästan varje match ger oss chansen att vinna. Men det är upp till oss att utnyttja chanserna och det gjorde vi inte i dag. Det känns tufft, sade Zibanejad till reportrarna.

I morgon möter Rangers Chicago och Mika Zibanejad fick frågan om det fanns något positivt från kvällen att ta med sig till morgondagens match.

– Det kommer jag att tänka på i morgon. Just nu känns det bara skit, säger Mika Zibanejad.