Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video

Webbläsaren stöds inte

SVT stödjer inte uppspelning i din webbläsare. Vi rekommenderar därför att du byter till en annan webbläsare.
Så här gör du för att nominera till Lilla Sportspegelns årets ”Min tränare”

Lilla Sportspegeln: Nominera någon till årets ”Min tränare”

Uppdaterad
Publicerad

Nu har alla barn och unga chansen att nominera sina ungdomstränare till årets ”Min tränare”.

Lilla Sportspegelns ”Min tränare” är en utmärkelse som syftar till att uppmärksamma alla duktiga ungdomstränare och ledare som finns runt om i landet.

Fram till den 10 november har barn och unga chansen att nominera sin tränare eller ledare till utmärkelsen genom det här formuläret.

Vinnaren kommer sedan att bli överraskad av Lilla Sportspegeln med ett besök. Precis som Uppsala Baskets tränare Sirak Mouges blev i fjol, när han blev först någonsin att få utmärkelsen.

– Det känns historiskt för det finns 1 000-tals duktiga ungdomstränare i all möjliga idrotter i Sverige. Att få vara med och vinna det här priset efter att blivit nominerad av mitt lag känns jättestort, sa Mogues.

Vet du som vuxen om något barn som har en extra bra tränare, peppa då gärna barnet till att ta chansen att nominera sin tränare!

Lilla Sportspegelns utbud hittar du i SVT Play, Lilla Aktuellts sändningar i SVT Barn och i SVT:s barnapp Mixat.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer