”Sista” Lilla Sportspegeln i det här formatet

Publicerad

Idag sänds det allra sista Lilla Sportspegeln – i det här formatet. Efter nyår blir programmet en del av Lilla Aktuellt. I det sista programmet gör vi en tillbakablick från premiären 1983, och 34 år av barnidrott och stjärnmöten.

I Barnkanalen 18.30 får vi bland annat se det klassiska inslaget om raggsocksbandy och unga stjärnor som Peter Forsberg och Lotta Schelin.

I programmet medverkar flera Lilla Sportspegeln-profiler som Stephan Wilson, Mats Nyström, Jacob Hård, André Pops, Niklas Nord och Maria Wallberg och delar med sig av sina minnen. Och hela dagen kan du frossa i nostalgi och arkivgodis här på svtsport.se.

Men trodde du att du hade sett det sista av Lilla Sportspegeln så trodde du fel. Från januari 2018 blir programmet en del av Lilla Aktuellt, som kommer att presentera sportnyheter dagligen i deras sändningar.

På måndagar och torsdagar blir det extra mycket sport med längre reportage.

Lilla Sportspegeln

Visa

Programledare: Stephan Wilson, Niklas Nord, Maria Wallberg
Sänds: Barnkanalen torsdag 30 november 18.30
Sociala medier: #lillasportspegeln

Programmet finns i barnplay.se efter sändning

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer