Alexander ”The Mauler” Gustafsson vill nu möta Corey Anderson i London. Foto: TT/Bildbyrån

Efter tunga förlusten – Mauler bjuder in till ny match

Uppdaterad
Publicerad

På samma gala som Alexander Gustafsson förlorade mot Jon Jones föll också hans kompis Ilir Latifi mot Corey Anderson. Nu vill ”Mauler” revanschera sig och Latifi – på Instagram bjuder han in just Anderson till en ny match.

Det blev inget UFC-bälte för Alexander ”The Mauler” Gustafsson den här gången heller. Jon Jones blev återigen för tuff för svensken.

Men redan nu är han uppe benen och redo igen. På Instagram skickar han en utmaning direkt till sin kompis Ilir Latifis överman Corey Anderson.

”Corey, alla andra på toppen är tagna. Jag är ivrig att komma tillbaka i buren och du hade precis en bra fajt med med min brorsa (Latifi), så jag skulle säga att det är ett perfekt läge för oss att köra. Låt oss dansa i London den 16:e mars”, skriver Gustafsson på Instagram.

Galan kommer att hållas i London på O2 Arena lördagen den 16 mars.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.