Lindbäck toppades bort och nollades när Masarna premiärföll

Uppdaterad
Publicerad

En ringrostig Antonio Lindbäck hade ingen rolig premiärkväll i speedwayligan när Masarna föll mot Indianerna. 36-åringen blev nollad och därefter petad när laget toppades i underläge. Indianerna vann med 47-43.

– Det är skönt att se att alla fick grepp om saker och ting, säger Indianernas Max Fricke till SVT Sport.

Antonio Lindbäck fanns återigen tillgänglig för Masarna, trots att kontraktet bröts i mitten av februari sedan speedwaystjärnan åkt fast för rattfylla, efter att klubben omvärderat läget.

Men när Masarna mötte Indianerna i Kumla hade veteranen ingen rolig premiärkväll. En ringrostig 36-åring, som inte kört speciellt mycket under våren, blev nollad i sina två första heat och därefter toppades han bort när gästerna jagade i underläge. Kumlalaget hade hela tiden kommandot och släppte det aldrig.

– Det är skönt att se att alla fick grepp om saker och ting, det är tidigt på säsongen så ovalen är rätt så ny för de flesta. Men allt eftersom säsongen fortgår så kommer vi bara bli bättre, säger Max Fricke, Indianerna, till SVT Sport.

Slutresultatet skrevs till 47-43 och Chris Holder blev hemmalagets bäste poängplockare med sina 13. Krzysztof Buczkowski körde in 16 poäng för Masarna.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.