Nytt Rallymagasin – premiär i kväll i SVT2 22.45

Uppdaterad
Publicerad

I veckan väntar årets fjärde VM-deltävling, franska VM-rallyt på Koriska, i ett mästerskap som är superjämnt i både förar- och märkes-VM. Inför de kommande fem deltävlingarna utökar nu SVT Sport sin WRC-bevakning med ett magasin inför rallyts start.

– Att få fördjupa oss i tävlingen som varit och dem som kommer runt hörnet i magasinsform känns fantastiskt bra, säger SVT Sport expert Jonas Kruse.

Första magasinet, som sänds på måndagen, blickar fram mot VM-rallyt på Korsika som inleds på torsdag kväll, rallyt som även har smeknamnet ”10 000-kurvorsrallyt” 

– Vi får höra förarnas reaktion och tankar från tävlingen som var och den som kommer! Tittarna blir förhoppningsvis nyfikna på kommande rally efter att ha fått mer information om vad som väntar förarna. Att det dessutom innehåller mycket action är förstås ingen nackdel, säger Kruse inför premiären.

Måndag 25/3:  22:45 SVT2 &  SVT Play – Rallymagasinet

Här kan du se det senaste från VM-serien i rally och snackisar från motorvärlden. Vi blickar fram mot helgens VM-rally på Korsika, årets fjärde deltävling. 

Kommentatorer: Maria Wallberg och Jonas Kruse

Söndag 31/3:  17:00 SVT 1 & SVT Play – Rally-VM

Sammandrag av det franska VM-rallyt som har körts på Korsika. Kommentatorer: Maria Wallberg och Jonas Kruse.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.