Zebastian Modin vann igen – helt överlägsen. Foto: TT

Zebastian Modin vann igen – helt överlägsen

Uppdaterad
Publicerad

För andra dagen i raden vann Zebastian Modin på hemmaplan i Östersund. Han var hela 1,51 minuter före tvåan, norrmannen Eirik Bye i loppet över 18 kilometer.

– Det känns som att jag ligger rätt till nu, säger Modin.

Han vann i går. Han vann också i dag – succén återupprepar sig för Zebastian Modin, som efter sin första seger i går i Östersund på hemmaplan har han nu två segrar.

Modin var långt före tvåan norrmannen Eirik Bye, 1,51 minuter.

– Jag har ingen vidare dag egentligen, men resultatet är bättre än det känns och jag ligger enligt plan. Jag ska vara i topp till VM om en månad, och det känns som att jag ligger rätt till nu, säger Modin i ett pressmeddelande.

”Samspelet fungerar bra”

Modin kör tillsammans med guiden Jerry Ahrlin.

– Förhållandena var ju egentligen lite svåra idag. När det kommer ny snö och är blåsigt blir det svårt att höra direktiven, men samspelet mellan oss fungerar jättebra och det gick fint idag, fortsätter Modin.

– Sen är det ju så att det inte finns något bättre än att tävla tillsammans, det är otroligt mycket värt och gör att vi bara blir ännu bättre tillsammans.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.