Zlatan gjorde mål direkt i debuten

Två minuter var allt som behövdes. Sedan hade Zlatan gjort mål i sin korta men lyckade premiär för Paris Saint-Germain.

Premiärmatcher brukar vara Zlatans grej. Så blev det också den här gången. Ibrahimovic behövde bara två minuter på sig för att hitta nätmaskorna inför drygt elvatusen åskådare på RFK Stadium i Washington.

Efter en snygg triangelkombination med Mathieu Bodmer och Jerémý Menez, så klackade sig Zlatan förbi sin försvare innan han placerade bollen intill stolproten till höger om målvakten. Zlatan Ibrahimovic som spelade med nummer 18 på ryggen omfamnades av Menez efter målet.

–Det var ett snyggt mål. Jag fick bollen av Menez och försökte vända. Jag letade efter utrymme för att skjuta, och bollen gick in, sa Zlatan till reportrar på plats.

Utbytt före halvtid

Det var en relativt otränad Zlatan som anslöt till parisarnas USA-turné, och det märktes också på planen. Redan efter 38 minuter blev svensken utbytt mot Guillaume Hoarau.

–Det är första matchen för mig. Det känns att jag fortfarande förbereder mig. Jag känner mig inte i hundraprocentig form men det är såna här matcher som jag måste spela för att bli hundraprocentig, sa Zlatan till reportrar på plats.

Bytte hela laget

Till andra halvlek hade PSG en helt ny elva på planen, matchen slutade senare 1-1. Matchen var den sista på Paris Saint-Germains USA-turné.