Foto: TT

EM-mästaren All In tillbaka på banan

Uppdaterad
Publicerad

Peder Fredricsons stjärnhäst och EM-vinnare All In har varit borta från tävlingsbanorna i drygt ett halvår. I dag gjorde valacken comeback.

– Äntligen är vi back on track, skriver Fredricson på Instagram.

I augusti förra året tog Peder Fredricson EM-guld på hemmaplan i Göteborg med valacken All In. Hästen, som rankas som en av de absolut bästa hästarna i världen, skadade sig i vintras och har rehabiliterats under våren.

Nu är Fredricsons guldhäst dock tillbaka på tävlingsbanorna, även om de ännu inte är tillbaka på den allra högsta nivån. Ekipaget startade i dag en 1,20-hoppning i danska Sommersted.

”Äntligen är vi back on track. Allan kändes riktigt bra, han gillar att tävla igen”, skriver Fredricson på Instagram.

Fler akutella hästar

Ekipaget, som senast tävlade under Sweden international horse show i början av december förra året, tog sig runt banan felfritt.

Den 11-23 september går ryttar-VM i USA. Fredricson har förutom All In även Christian K och Hansson WL som kan komma att bli aktuella för mästerskapet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.