återvänder till Göteborg i februari för Gothenburg Horse Show. Foto: Bildbyrån

EM-silverlaget återvänder till Göteborg

Uppdaterad
Publicerad

EM-Silverlaget i hästhoppning, inklusive Europamästaren Peder Fredricson, återvänder till Göteborg i februari för Gothenburg Horse Show.

”Vi ser fram emot att få se våra svenska superstars visa vad de går för”, säger tävlingsledaren Tomas Torgersen.

EM-Silverlaget i hästhoppning, inklusive Europamästaren Peder Fredricson, återvänder till Göteborg i februari för Gothenburg Horse Show.

”Vi ser fram emot att få se våra svenska superstars visa vad de går för. Förhoppningsvis blir det en favorit i repris och svensk seger även i årets världscupkval”, säger tävlingsledaren Tomas Torgersen i ett pressmeddelande.

Tävlingen avgörs den 20-25 februari.

Laget som tog silver i EM i Göteborg i augusti var Peder Fredricson, Henrik von Eckermann, Douglas Lindelöw och Malin Baryard Johnsson.

”Laget från EM i Göteborg har fortsatt att prestera bra under hösten och vintern. Henrik, Peder och Douglas i världscupen. Malin har en ny häst och har även hon presterat mycket bra och är snart uppe på högsta nivå. De ser alla fyra fram emot att tävla i Göteborg igen”, säger Henrik Ankarcrona, förbundskapten i hoppning.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.