Finalvalet: Fredricson rider på vinnarhästen

Uppdaterad
Publicerad

Inför morgondagens VC-avslutning så stod valet mellan hästarna All In och Catch Me Not för Fredricson, där den senare var felfri i gårdagens vinst. Och det blir just Catch Me Not som får chansen när allt ska avgöras i Göteborg i morgon, söndag.

I den första finalklassen så tävlade Peder Fredricson med All In, det gick sådär. I går föll valet på Catch Me Not – ett val som gav bättre utfall: seger inför hemmapubliken i Göteborg.

Precis som väntat så har Fredricson nu beslutat att det blir Catch Me Not även under morgondagens finalavslutning. Peder Fredricson ligger tvåa och har chansen på världscupsegern, men leder gör Eduardo Alvarez Aznar.

Även von Eckermann tävlar

En svensk som inte har chans på segern är Henrik von Eckermann, men han har nu meddelat att han kommer tävla även i morgon, något som han sade sig vara tveksam till.

Ingen svensk har vunnit världscupfinalen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.