Foto: Bildbyrån

Sweden International horse show flyttas fram

Uppdaterad
Publicerad

Den internationella tävlingen som årligen hålls i november/december i Friends Arena flyttas från december till februari, det meddelar arrangören.

– Jag är säker på att vi kommer få uppleva en fantastisk stämning när vi äntligen får möta den härliga svenska publiken igen, säger Malin Baryard Johnsson, sportchef, i ett pressmeddelande.

På grund av den rådande coronapandemin kommer Sweden International horse show, en av få internationella ridsporttävlingar i Sverige, att flyttas till februari 2021.

– Det känns bra att redan nu besluta om att vi senarelägger vinterns upplaga av Sweden International horse show. Det ger oss bästa möjliga förutsättningar att planera för ett fullskaligt evenemang, säger Christin Ericsson, event director, i ett pressmeddelande.

Nytt datum blir den 18-21 februari 2021.

– Jag är säker på att vi kommer få uppleva en fantastisk stämning när vi äntligen får möta den härliga svenska publiken igen, säger Malin Baryard Johnsson, sportchef.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.