Foto: TT Nyhetsbyrån

Rebecca Peterson skakade om Serena Williams

Uppdaterad
Publicerad

Superstjänan Serena Williams slog ut Rebecca Peterson i den andra omgången av Miamis WTA-turnering, men hon fick slita ordentligt innan hon kunde vinna med siffrorna 6-3,1-6,6-1.    

Svenskan inledde matchen med att bryta Williams serve direkt innan den forna världsettan fick ordning på spelet och vinna första set. I det andra setet spelade Peterson prickfritt och skakade om Williams när hon vann med 6-1.

– Jag visste att jag kunde spela mycket bättre än så här så jag hann aldrig bli orolig, sa Serena Williams om det andra setet.                                   

I det tredje setet så orkade inte Peterson stå emot Williams som spelade mer aggresivt och vann med 6-1

Williams som spelade på hemmaplan hyllades matchen igenom av publiken som var mycket nöjda med att se amerikanskan vinna.

– Det är otroligt härligt att spela här, jag bor bara en timme bort och kan slappa hemma mellan matcherna, sa Williams efter matchen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.