Så var damernas sprint i skidskytte-VM

Uppdaterad
Publicerad

Skidskytte-VM i Antholz, Italien, fortsätter i dag med damernas sprint där det är svenskt medaljläge genom i första hand Hanna Öberg.

Skidskytte sprint damer

Pinnat inlägg

PALLEN, SPRINTEN:
1. Marte Olsbu Röiseland (NOR)
2. Susan Dunklee (USA) +6,8
3.  Lucie Charvatova (TJE) +21,3

Nu tackar jag för mig för den här gången! Imorgon väntar sprint för herrar och på söndag jaktstart. Alla förutsättningar inför jaktstarten dyker snart upp här på sajten. Kul att ni var med och tyckte till och fortsatt glad alla hjärtans dag!

Christer • Synd att vi inte får se någon resultatlista.

Finns nu Christer!

Dagens topp 20

"Det här är något jag har drömt om otroligt länge", säger dagens guldmedaljör  Marte Olsbu Röiseland.

Karlstad • Snackas mycket om press och förväntningar, att åkarna är nervösa från skyttetränaren. Dem svenska åkarna är ju inte debutanter, känns som bortförklaringar.

Fredrik • Hur går det för Elvira?

Hon slutar på 13;e plats

Ett bra utgångsläge i jaktstarten, 10 sekunder före syrran Hanna

Elvira verkar sluta på en 13:e plats i VM-debuten!

Elvira Öberg:
"Jag är jättenöjd, det var väldigt jobbigt framför allt. Men jag är jättenöjd. Framför allt med stående skyttet. Det tar tid men jag vet att det är många som har bommat."

Stein • Dette er skiskyting! Den største thrilleren i vintersport med random fails and wins. Noen har dagen og andre har den ikke......lurer på om Røisland skruet siktet i dag?

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.