Enkel vinst för superparet – vidare till tredje omgången. Foto: Bildbyrån

Enkel vinst för superparet – nu ställs det mot världsettorna

Uppdaterad
Publicerad

Paret Andy Murray/Serena Williams fortsätter att övertyga i Wimledon. Inför storpublik i den andra omgången vann paret enkelt, 7-5, 6-3 mot 14:e-seedade paret Fabrice Martin och Raquel Atawo.

– Vi är i början av något så känslan är bra, säger Serena Williams. Jag har skitkul, detta har verkligen varit roligt och atmosfären är fantastisk.

Inför fortsatt storpublik går superparet Serena Williams/Andy Murray bra i mixeddubbel-tävlingen i Wimbledon. Paret är vidare till den tredje omgången efter seger i två raka set.

I 7-5, 6-3-segern briljerade inte minst Serena Williams med fint returspel.

– Hon returnerade briljant, speciellt i slutet av första set och i början av det andra. Hon slog in raka vinnare och gjorde mitt jobb enkelt, säger Andy Murray.

– Vi spelade bra båda och fortsätter vi returnera så här har vi en bra chans.

Över 15 tusen såg paret i kväll. I nästa omgång ställs de två mot det toppseedade paret Bruno Soares och Nicole Melichar.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.