Rebecca Peterson är vidare till kvartsfinal. Foto: Bildbyrån

Motståndaren skadad – Peterson vidare till kvartsfinal

Uppdaterad
Publicerad

Rebecca Peterson är vidare till kvartsfinal i WTA-turneringen i Istanbul. Det efter att Margarita Gasparyan tvingades avbryta matchen på grund av skada redan i första set. För Peterson väntar nu kvartsfinal mot rumänskan Patricia Maria Tig.

Rebecca Peterson åkte ut redan i den första omgången i US Open mot belgiskan Kirsten Flipkens som vann i två raka set. Nu är hon ute efter revansch i WTA-turneringen i Istanbul. Peterson vann också dagens match mot ryskan Margarita Gasparyan utan att förta sig.

Det efter att Gasparyan fick avbryta matchen redan i första set i underläge 2-3 på grund av en skada i vänster knä. För Rebecca Peterson väntar nu kvartsfinal i WTA-turneringen mot 88-rankade Patricia Maria Tig, från Rumänien. Hon vann sin åttondelsfinal enkelt mot japanskan Misaki Doi i två raka set (6-2, 6-0).

ARKIV: Peterson och Ymer ute ur US Open (1 september 2020)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.