Serena Williams och maken Alexis Ohanian vid bröllopet i London. Foto: TT.

Serena på bröllop – en vecka före Franska öppna

Uppdaterad
Publicerad

Samtidigt som hennes konkurrenter gjorde upp på Roms grus, den sista stora turneringen före Franska öppna som inleds nästa helg, passade Serena Williams på att gå på kungligt bröllop i London.

– Jag är redo för min väns bröllop, säger Williams.

Den förra världsettan Williams har varit vän med bruden Meghan Markle, som gifte sig med prins Harry, sedan de träffades i samband med ett idrottsevenemang 2014, en vänskap som fördjupats genom åren. Serena gick på bröllopet med sin make Alexis Ohanian.

– Jag har känt henne i så många år och är så glad för hennes skull, säger Williams enligt Daily Mail. Mellan ansiktsmasker och utprovning av bröllopskläder har Serena tränat hårt inför Franska öppna på den akademi som tränaren Patrick Mouratoglou har i London.

Serena ska vara i toppform

Träningen ska ha gått väldigt bra.

– Vi har ägnat de senaste fyra–fem veckorna till att få hennes kropp i toppform. Det var därför hon stod över turneringarna i Paris och Rom, säger tränaren Mouratoglou till AFP.

Williams var inte den enda idrottskändisen på bröllopet. Den förre fotbollsspelaren David Beckham var där med frun Victoria.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.