Serena Williams vann Australian Open i januari. Foto: Bildbyrån

Serena Williams väntar barn

Uppdaterad
Publicerad

På Snapchat visade Serena Williams upp sin gravidmage. Tennisstjärnan är gravid i 20:e veckan tillsammans med fästmannen Alexis Ohanian.

Williams meddelade på Snapchat idag att hon och Alexis Ohanian väntar barn. Paret förlovade sig i december och väntar nu alltså sitt första barn.

På Snapchat visade Williams upp magen i en gul baddräkt tillsammans med texten ”20 veckor”, en bild hon sedan raderade.

Insta-bild.

Williams har 23 Grand Slam-titlar vilket gör henne till den näst bästa kvinnliga tennisspelaren någonsin. Så sent som i januari vann hon Australian Open efter finalseger över systern Venus. Sedan dess har hon inte spelat.

I mars drog Williams sig ur turneringarna i Indian Wells och Miami och angav då att hon var knäskadad. Williams har inte varit tillgänglig för att kommentera ”nyheten”.

Nästa vecka är amerikanskan tillbaka som världsetta, men om hon redan nu tar en paus och när/om hon kommer tillbaka har stjärnan ännu inte meddelat.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.