Direkt: Följ Vinterstudion lördag

Uppdaterad
Publicerad

Vinterstudion inleder med långloppscupen Ski Classics, Kristoffer Jakobsen jagar revansch i slalomen i Kitzbühel och dessutom sista världscuphelgen innan OS för skidskyttarna.

Häng med Gabriel Melke i chatten.

Följ Vinterstudion lördag

Pinnat inlägg

En matig lördag med Vinterstudion!

I Ski Classics fick vi trippelt svenskt på damsidan och norsk dominans på herrsidan. Skicrossen präglades av Sandra Näslunds åttonde världscupseger där Alexandra Edebo också blev tvåa.

Lördagen till ända - och ytterligare en fartfylld sportdag förbi. Stor succé i damernas Ski Classics och ny Sandra Näslund-succé i skicrossen i Idre. Alexandra Edebo dessutom tvåa!

Stort, stort tack för att ni varit med och bidragit till trevliga diskussioner och kommentarer! Alltid ärofyllt att göra detta med er.

Tillbaka är vi i morgon - häng med!

Mittbacken • Håller med Johannes Lukas, ingen lätt uppgift att skjuta fullt på höjd direkt efter en flygresa. Bra Annie.

– Hon gör det verkligen bra. Hon tävlar direkt på höjd och löser det jättebra, det ska hon ta med sig, säger damtränaren Johannes Lukas om Lindh.

– Det var riktigt häftigt i går, superbra lopp från Mona. Hon har jobbat hårt länge för det här, fortsätter han.

Lottie • Tack Gabriel & alla trevliga chattare för ennu en härlig dag 👍🏻 Ha en fin kväll!

Tack själv, Lottie! Kul att du var med och sköt om dig.

Mittbacken • Tack Gabriel för fantastisk rapportering! Vilken sportdag och nu kan man snart avrunda med handbolls-EM i kväll. Ha en fin kväll Gekå, RörmokarMicke och alla andra sköna chattare, vi ses i morrn.

Tack själv, Mittbacken! Underbart att du och alla andra var med. Ha en fortsatt fin lördag!

– Det känns skönt. Jag hade bra kontroll på skyttet. Jag hade lugn, jag trodde jag skulle vara nervös, säger Lindh.

– Jag känner mig rätt stum. Det kändes ändå helt okej. Man återhämtar sig inte så bra i de partierna man trycker på. Det är svårt, även om det känns helt okej så håller jag tillbaka lite, säger Lindh.

– Det påverkade inte mycket rent åkmässigt, säger hon om fallet.

Tomas • Men vart har SVT’s ljudtekniker tagit vägen? Kommentatorerna försvann helt i bakgrundsljudet under damstafetten!

För mig fungerade det, eller missade jag något?

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Vinterstudion

Mer i ämnet