Antoine Griezmann säger att en flytt till Manchester är ”möjlig”. Foto: Bildbyrån

Griezmann: ”Flytt till Manchester United är möjlig”

Uppdaterad
Publicerad

Antoine Griezmann har ryktats till Manchester United under en längre tid. I går kväll satt fransmannen själv i en studiointervju med Skysports och sade att en flytt till den engelska storklubben är ”möjlig”.

Fotbollssäsongen lider mot sitt slut, vilket innebär att en annan precis har startat – Silly season.

En spelare som förväntats bli sommarens stora snackis, är Atlético Madrid-anfallaren, Antoine Griezmann. Men kanske kommer hans framtid att bli klar snabbare än de flesta nog hade kunnat tro.

Klubben som det framför allt har ryktats kring, är Manchester United, som efter skadan på Zlatan Ibrahimovic, behöver säkra upp med en riktigt pålitlig anfallare. Intervjun som fransmannen då gjorde med Skysports under måndagskvällen, lär inte dämpa hettan på ryktesvågen.

”Förstår du vad du svarat på?”

I en studiointervju med Sky, säger Griezmann att en flytt till England och Manchester är ”möjlig.”

Sky-reportern ställer frågan hur troligt det är, mellan ett och tio, att han hamnar i Manchester där tio skulle stå för att det redan är klart. Varav Griezmann svarar; ”sex”.

Reportern frågar då fransmannen – som stod för 26 mål under säsongen för Atlético Madrid – om han hade förstått frågan och vad han nu hade svarat på. Och Griezmann svarade; ”ja” innan han adderade att ”jag borde veta mer om min framtid inom de närmsta två veckorna.”

Vill gärna spela Champions League

Rykten har startats kring att Griezmann gärna vill spela i Champions League även under den kommande säsongen och att han därmed inväntar Manchester Uniteds Europa League-final i Solna på onsdag. Vinner engelsmännen där, betyder det att klubben kommer att spela i ”CL” kommande säsong och att en flytt därmed är ”möjlig” för Antoine Griezmann.

Se intervjun från Skysports här (extern länk).

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.