Foto: SVT

Totalstopp på E4:an efter kökrock

Uppdaterad
Publicerad

Flera personer har förts till sjukhus efter en kökrock på E4:an söder om Värnamo. Olyckan orsakade långa köer.

Det var en singelolycka som inträffade vid niotiden som orsakade kökrocken. En personbil voltade men olyckan bedömdes som lindrig och de som färdades i bilen klarade sig utan allvarliga skador. Men bilister som kom bakifrån uppmärksammade inte olyckan utan en kökrock följde med flera fordon inblandade.

Fyra drabbade

Fyra personer ska vara drabbade och avförda till sjukhus med ambulans, tre till Värnamo sjukhus och en person till Ljungby lasarett. Narkosläkare kom till platsen strax innan dom skadade fördes till sjukhus. Ingen av dem har fått några allvarliga skador, men tre personer är inlagda för vård. Olyckan orsakade stora trafikproblem med milslånga köer på platsen. Vid 11.30 öppnades vägen igen, men Trafikverket räknar med fortsatta störningar under delar av dagen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.