Hemmaförlust för Nässjö i basketligan

Det blev förlust hemma i sporthallen i basketligan i kväll för Nässjö. Norrköping besegrade hemmalaget med 75-67.

Det blev en jämn match när Norrköping Dolphins på fredagskvällen gästade sporthallen i Nässjö. Hemmalaget ledde i halvtid med 33-31 och inför den fjärde och sista perioden var Nässjös ledning 53-49.

Men i sista delen av matchen lade gästerna i en högre växel och gjorde 26 poäng i den fjärde perioden jämfört med hemmalagets 14. När slutsignalen ljöd stod det 67-75 på resultattavlan i sporthallen.

Bästa poängörare i hemmalaget denna afton var guarden Reginald Johnsson med 15 poäng. Austin Barnes noterades för 14 poäng.

I Norrköping var Mikael Lindquist bäste poänggörare med 19 poäng.