Eric Rosjö från Hallby vann lördagens tio kilometer fristil i junior-SM i Torsby.

Toppstrid i JSM

IF Hallby SOK och Skillingaryds FK knep både guld och silver under junior-SM i längdskidor.

Det var tätt mellan guldet och silvret i lördagens fristilstävling under junior-SM i Torsby. Eric Rosjö från Hallby knep guldet endast tre sekunder före Skillingaryds Leo Johansson i distansen tio kilometer. Det var Leo Johanssons andra silver under JSM-tävlingarna, som kom tvåa i skiathlon tidigare i veckan.

Under lördagen tog IF Hallby SOK hem lagguldet i klassen herrar 17-18 tack vare Adam Perssons sjätteplats och Erik Bertilssons tiondeplats.

Tävlingarna avslutades med stafetter där Hallbylaget missade pallen med 15 sekunder. Laget slutade på en fjärdplats i klassen H17-20.