Foto: Jakob Hanberger/SVT

Efter pojkmisshandeln – polisen söker två ungdomar

Uppdaterad
Publicerad

Trots dörrknackningar har polisen fortfarande inga spår efter den okände man som i onsdags misshandlade en tioårig pojke i en skogsdunge utanför Sörgårdsskolan i Gislaved.

Polisen arbetar fortfarande med att ta in så mycket information som möjligt. Förhör, brottsplatsundersökning och analyser av de uppgifter som finns har gjorts under veckan.

Polisen söker nu efter två ungdomar som ska ha passerat skogspartiet på cykel ungefär vid tiden för misshandeln. Det handlar om en tjej och en kille som ska ha färdats på samma cykel någon gång mellan 12.30 och 13.00 på tisdagen den 19 november. Polisen vill särskilt trycka på att dessa ungdomar inte är misstänkta för något brott utan endast är intressanta för utredningen. Enligt polisen kan deras iakttagelser vara av vikt för utredningen. Personer som sett dessa uppmanas kontakta polisen på 114 14.

– Vi jobbar fortfarande utifrån att det är en okänd vuxen man som misshandlat pojken, säger Åke Johansson, förundersökningsledare vid polisen i Värnamo.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Misshandel av pojke i Gislaved

Mer i ämnet