• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Östersund i Jämtlands län. Det brinner i en byggnad med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jämtland.

Foto: Hasse Holmberg/TT

Inga nya spår efter Christer Ericsson

Uppdaterad
Publicerad

Polisen fortsätter söknadet efter näringsprofilen Christer Ericsson som försvann under en fisketur i måndags.

Näringslivsprofilen Christer Ericsson försvann i måndags under en fisketur utanför Marstrand.  Det var på förmiddagen som en fiskebåt hittades drivande ute på havet norr om Marstrand med fiskeredskap och linor ute.

Under tisdagen bekräftade Christer Ericssons anhöriga att det var han som försvunnit och polisens jobbar efter teorin att han av okänd anledning fallit överbod.

Christer Ericsson

Trots ett stort sökpådrag med både helikopter och sjöpolis har man ännu inte lyckats hitta Christer Ericsson och sökandet det senaste dygnet har inte gett några nya spår.

– Sökandet fortsätter under torsdagen med sjöpolis och helikopter om den inte måste åka ut på andra uppdrag, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg.

Christer Ericsson blev känd när han på 70-talet startade företaget Consafe efter att ha uppfunnit lösningar för lastning av containrar. Han grundade företaget JEC Group som har cirka 10 000 anställda runt om i världen. Christer Ericsson sommarpratade i Sveriges Radios program Sommar 2006.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Christer Ericsson

Mer i ämnet