Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT

Kvinna fick slag i ansiktet – man gripen

Uppdaterad
Publicerad

En person har gripits efter en misstänkt misshandel mot en kvinna i Burträsk under natten. Det är ett av flera fall av misshandel som ägt rum.

Flera personer har misshandlats under natten mot lördagen, enligt polisen. Strax innan midnatt försökte en person ta stryptag på en annan vid universitetet i Umeå. Polisen tog en man till polisstationen där han fick sova ruset av sig.

Han misstänks för misshandel och ringa narkotikabrott.

Kvar i Umeå drygt två timmar senare misshandlades en person med slag mot ansiktet på stadsdelen Ålidhem.

”En person har blivit slagen i näsan och blöder, gärningsmannen inte kvar på plats”, rapporterade polisen vid 01.41 i natt.

Offret ska inte ha fått allvarliga fysiska skador.

Greps efter misshandel

Nära i tid, i en annan del av länet, misshandlades en kvinna av en man. Det är oklart om de har en relation och exakt hur det hela gått till, men kvinnan uppger sig ha fått ett slag mot ansiktet som träffade ögat.

Strax efter klockan 02 greps mannen av polis.

”Mannen är förd till polisstationen”, rapporterar polisen vid 02.21.

Mitt i natten, närmare klockan 04.00 kom också rapporter om en misshandel i en bostad i Vindeln.

En polispatrull blev beordrade till Vindeln då en misshandel ägt rum i en bostad. Patrullen upprättade en anmälan och höll förhör med de berörda”, uppger polisen.

Det är oklart om någon skadats där.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.