1 minDe efterlyser märkning på öl från mikrobryggerierOm stora bryggerierna: ”Försöker efterapa det vi håller på med”
2 minVart tredje hantverksbryggeri hotat – branschorganisationen vill ha sänkt skatt”Försvinner vi, försvinner en hel kultur”
2 minSå mycket dricks fick SVT:s reporter – testade jobba i barTvå timmar bakom bardisken • ”Nu ekar det inte tomt i alla fall”
59 sekLista · Därför är det dyrare att brygga öl”Betalar dubbelt för allt” • Höjd alkoholskatt en av anledningarna
2 minExperten förklarar · Debatten om dricks rasar på sociala medier: ”Utom kontroll”Experten reder ut: Behöver man dricksa i Sverige?
1 minHur dricksar du? Så gör Jönköpingsborna på restaurang”Svårt att veta hur mycket man ska lämna i dricks”
1 minServitören om att redovisa dricks: ”Borde vara tydligare”Har jobbat som servitör i 20 år • ”Dricks är inte det viktigaste”
1 minStjärnkocken lagar mat på ”sopor” i Gottsunda – i hopp om minskat matsvinnPaul Svensson vill besegra matsvinnet ▪ ”Gottsunda är ett community som vill framåt”