1 minHur dricksar du? Så gör Jönköpingsborna på restaurang”Svårt att veta hur mycket man ska lämna i dricks”
1 minServitören om att redovisa dricks: ”Borde vara tydligare”Har jobbat som servitör i 20 år • ”Dricks är inte det viktigaste”
1 minStjärnkocken lagar mat på ”sopor” i Gottsunda – i hopp om minskat matsvinnPaul Svensson vill besegra matsvinnet ▪ ”Gottsunda är ett community som vill framåt”
1 minSå har Karlstadsbryggeriet lyckats öka omsättningenSäljer öl i större burk • Grundaren: ”I Sverige är marknaden överhettad”
1 minMikrobryggerier kämpar i motvind – försäljningen rasarBryggaren: ”Vet inte om det är värt det” • En tredjedel riskerar att slås ut i år
54 sekÄckliga upptäckten – skalbaggar i skolans soppaEkologiska grönsaker boven i dramat • ”Hoppas inte barnen blir rädda”
Nya turer kring ”persiska vinet” – Livsmedelsverket backar”Olycklig formulering” i myndighetens beslut