• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Eketånga/Alet i Halmstads kommun, Hallands län. Det pågår en kraftig brand i gamla Äventyrslandet. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Halland.

Här knivskars 21-åringen. Foto: SVT

Trafikbråk urartade – man knivskars till döds

Uppdaterad
Publicerad

Ett trafikbråk i Tullinge på lördagseftermiddagen slutade med att en 21-årig man knivskars till döds.

– Det är en oerhört tragisk händelse, säger Ulla-Britta Öhman, stationsbefäl vid Södertörnspolisen.

Strax innan klockan 14 hamnade två män i bråk med varandra på Norra Parkhemsvägen i Tullinge, söder om Stockholm.

– Det började som en trafikincident och de båda männen var oense om något, oklart vad, säger Ulla-Britta Öhman, stationsbefäl vid Södertörnspolisen.

Trafikbråk slutade i knivdråp

Ambulans och polis kallades till platsen varpå en personbil körde därifrån i hög fart. Den knivskurne mannen fördes till sjukhus.

– Han avlider av sina skador, men jag vet inte om han gör det på plats, i ambulansen eller på sjukhuset, säger Ulla-Britta Öhman.

En stund senare ringer 51-åringen till polisen och anmäler sig själv. Han är också skadad och har en knäckt näsa.

– Mannen är nu anhållen och händelsen rubriceras som mord. Teknisk undersökning pågår på platsen och kniven har tagits i beslag. Det här är en oerhört tragisk händelse, säger Ulla-Britta Öhman.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Trafikbråk slutade i knivdråp

Mer i ämnet