Hagamannen uppges misshandlad med golfklubba

Uppdaterad
Publicerad

Den så kallade Hagamannen ska ha blivit misshandlad med en golfklubba i ett elevhem i Norrbotten. Det skriver tidningen Aftonbladet.

Det är uppgifter till Aftonbladet som säger att det är den så kallade Hagamannen som misshandlats på lördagseftermiddagen.

Polisen i Norrbotten bekräftar för SVT Nyheter att det kom in ett larm om en misshandel på en ort i Norrbotten klockan 15:06 på lördagen.

Hagamannen

– Det är en person som fått en golfklubba i huvudet. Vi pratar med målsäganden nu, säger Patrik Linder, vakthavande befäl vid Norrbottenspolisen.

Polisen vill inte lämna ut identiteten på offret. I nuläget är ingen gripen för misshandeln.

– Det ska ha varit tre gärningsmän, men än har vi ingen gripen, säger Linder.

Oklart skadeläge

Polisen ska ha hållit förhör med personer som befunnit sig runt platsen vid den aktuella händelsen, men är angelägen i att komma i kontakt med fler som kan ha sett händelsen, skriver polisen på sin hemsida.

Den misshandlade mannen ska vara förd till sjukhus för vård av skadorna.

Brottet rubriceras som grov misshandel.

Uppdatering: Polisen hade på söndagsmorgonen inte gripit någon för brottet, och hade inte heller någon misstänkt, uppgav jourhavande förundersökningsledare för SVT.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Hagamannen

Mer i ämnet