Stökig natt i Sörmland

Uppdaterad
Publicerad

Skottlossning, förvunnen person, bilbrand, inbrottstjuvar, upplopp på HVB-hem och restaurangslagsmål. Sörmlandspolisen hade en hel del att göra kvällen och natten mot tisdagen.

19.30 Larm om skottlossning mot bil i Nyfors. Under natten sökte polisen med hund men utan resultat.

20.35 En kvinna bosatt i Eskilstuna anmäldes försvunnen av oroliga anhöriga. Sökandet tog stora resurser i anspråk för polisen. Kvinnan återfanns på tisdagen vid liv.

23.42 Nytt larm om bilbrand. En anställd på HVB-hemmet Meby i Mellösaby i Flen fick sin bil förstörd. Polis och räddningstjänst kallades till platsen.

00.59 Två kända gärningsmän greps för stöld vid Eskilstuna ölkultur. Männen som är födda 1957 och 1982 ertappades med bland annat en dator som tillhör mikrobryggeriet. Männen är anhållna av jouråklagare.

00.56 Larm igen från HVB-hemmet i Meby. Polisen fick ingripa eftersom ungdomarna på hemmet har börjat kasta saker inomhus och utsatt hemmet för skadegörelse. En 18-åring togs med för kroppsbesiktning på grund av misstanke om ringa narkotikabrott.

01.19 Restaurang McDonalds, Katrineholm. Slagsmål mellan två personer. Anmälan om misshandel upprättas.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.