1. Nina Ahtola, Helsingfors. (Bilden är tagen i Stockholm) Foto: Nina Ahtola

Rösta fram veckans #minsverigebild

Uppdaterad
Publicerad

Under första veckan med vår satsning #minsverigebild har över 500 bilder av Sverige delats. Vilken är din favorit? Rösta!

Varje vecka har ni möjlighet att kora veckans #minsverigebild. Vinnarbilden trycker SVT upp på en canvastavla och skickar hem till fotografen. Bläddra i bildspelet ovan och rösta sedan på din favoritbild av Sverige.

– Under de här första fyra dagarna har det varit ett fantastiskt engagemang i sociala medier! Bilder har strömmat in från norr till söder, landsbygd och storstad. Kul att så många vill vara med och dela sin bild av Sverige, säger Johanna Rudbäck, en av redaktörerna för #DinRöst.

Här kan ni se fler bilder som delats genom #minsverigebild under veckan (extern länk). Du kan också läsa mer om #minsverigebild och hur ditt bidrag kan spela en roll i riksdagsvalet här.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

#Minsverigebild

Mer i ämnet