Magnifik målvaktsinsats från Redbergslid

En målvaktsinsats av sällan skådat mått vände elitseriematchen i Göteborg. Nykomlingen Karlskrona hade ledningen i halvtid med 12–13, men i andra halvlek tappade man allt och hemmalaget Redbergslid vann 30–17.

Redbergslid gjorde tretton mål på raken och vann enkelt – mycket tack vare en magnifik målvaktsinsats från tjugoårige Tobias Thulin.

Han tog straffar, han limmade skott uppe i krysset och han såg till att Redbergslid gjorde en av årets hittills bästa halvlekar i elitserien. Thulins räddningsprocent slutade på fantastiska 70 procent.

30–17 blev slutresultatet. Redbergslid klev med vinsten upp på slutspelsplats.