Ännu en förlust för Kristianstad

IFK Kristianstad är tänkta att utmana om SM-guldet. Men elitserien har inte börjat bra för de orangefärgade och i kväll kom andra raka förlusten. Ystad gick segrande ur skånederbyt med 28-26.

– Det är två täta matcher där vi haft möjlighet att vinna. I den första matchen är det Espen Christensen som gör avgörande räddningar. I kväll är det Anders Persson, säger IFK-tränaren Ola Lindgren till Expressen.

Redan under första halvlek hade Kristianstad problem och stod för mängder av tekniska fel. Ystadledning med tre bollar i paus.

elitserien i handboll 2014-2015

I andra hämtade Ola Lindgrens mannar sig dock en aning och tog ledningen när Jerry Tollbring satte sin straff, 25-24.

Men Ystad var starka och kom tillbaka. Seger 28-26 efter att Alexander Borgstedt satt två kassar.