Här är Zlatans drömelva

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan Ibrahimovic har spelat med superstjärnor som Lionel Messi, David Beckham och med Henrik Larsson. Men vilka har egentligen varit bäst? Nu rankar den svenske anfallsstjärnan sina allra bästa lagkamrater genom tiderna.

Zlatan har gått från Malmö FF med lagkamrater som Jens Fjellström och Niclas Kindvall till PSG med Edison Cavani och Thiago Silva. Listan över stjärnor som han har spelat med är lång.

Men vilka har egentligen varit bäst? Nu har 33-åringen släppt listan med sitt Dream Team till beIn Sports. PSG-anfallaren är givetvis själv med. Och inte helt oväntat fick kompisen Maxwell en tröja.

Saknas gör däremot namn som Beckham och gamle antagonisten Giorgio Chiellini. Zlatan har tidigare blivit uttagen i Fifa:s världslag och den elvan såg lite annorlunda ut. När Uefa:s världslag togs ut ifjol så saknades flera tunga namn.

Zlatans drömelva (från vänster)

Gigi Buffon

Maxwell – Fabio Cannavaro – Thiago Silva – Liliam Thuram

Pavel Nedved – Xavi – Patrick Viera – Andres Iniesta

Zlatan Ibrahimovic – Lionel Messi

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Champions League 2014-2015

Mer i ämnet