Hattrick för Paulinho mot Uruguay

Paulinho gjorde hattrick när hans Brasilien vann med 4–1 över Uruguay i det sydamerikanska VM-kvalet.

Argentinas Lionel Messi gjorde ett mål mot Chile, vilket räckte till seger.

Sedan Brasiliens nye tränare Tite tog över förra året har laget genomgått en pånyttfödelse, vilket visade sig tydligt i kvalmatchen mot Uruguay.

Uruguay tog ledningen efter bara nio minuter då Edinson Cavani satte bollen i målets vänstra hörn, men Paulinho kvitterade tio minuter senare efter en passning från Neymar.

VM-kval fotboll

Brasilien tog inte ledningen förrän Paulinho gjorde sitt andra mål i början av andra halvlek. Superstjärnan Neymar var den som stod bakom 3–1-målet, och Paulinhos sista och tredje kom under tilläggstiden.

I prestigematchen mellan Argentina och rivalerna Chile var det Argentinas lagkapten Lionel Messi som gjorde det enda målet efter 16 minuter, med ett skott från straffpunkten.

Laget förlorade Copa America-finalerna mot just Chile både 2015 och 2016, båda gångerna på straffar.

Colombia segrade över Bolivia med 1–0, Paraguay vann över Ecuador med 2–1.

Matchen mellan Venezuela och Peru slutade 2–2.

De bästa fyra lagen i kvalet kvalificerar sig automatiskt till VM i Ryssland nästa år.