Marcus Olsson och Naeem Mohammed blev stora hjältar för sitt Halmstad. Foto: Bildbyrån.

Halmstad tvåa i allsvenskan efter seger mot IFK Värnamo

Halmstad har överraskat i allsvenskans inledning.

Mot Värnamo kammade de hem ytterligare tre poäng.

Och det var drömminuter i matchens inledning som bäddade för 3-1-seger.

Få hade Halmstads BK som serietvåa i sina allsvenska tips. Men det är facit i tabellen efter sex omgångar spelade. Tre nya poäng kammades hem under söndagens bortamatch mot IFK Värnamo,

Och det var en drömstart på matchen som lade grunden för segern. I femte minuten tog de ledningen efter mål från Marcus Olsson, och bara minuten senare hade Naeem Mohammed utökat ledningen till 2-0.

Mohammed gjorde ytterligare ett mål i mötet som slutade med en 3-1-seger för Hallandslaget.