Här tar CSKA poäng – inför noll åskådare

Det är svårt att spela bortamatch i Ryssland.

Det vet Manchester City efter att CSKA Moskva hämtat upp 0–2 till 2–2.

Smolket i CSKA:s glädjebägare? Det fanns ingen publik att ”imponera” inför.

Bilderna från matchen Champions League-matchen mellan CSKA Moskva och Manchester City blir nästan humoristiska. En match i en av världens största fotbollsturneringar – men utan publik.

CSKA avtjänar just nu ett straff från Uefa (på grund av supportrars beteende) som gör att de spelar hemmamatcherna i Champions League utan publik.

Champions League 2014-2015

Det verkade inte Citys stekhete Sergio Agüero bry sig om i gruppspelsmatchen i dag. Han fixade 1–0 och passade till 2–0.

Sedan vände det.

CSKA:s Seydou Doumbia reducerade med 25 minuter kvar och Bebars Natcho kvitterade, 2–2, i den 86:e minuten.

Och publiken jublade – framför TV-apparaterna.