Zlatan Ibrahimovic. Foto: Bildbyrån

Ibrahimovic straffade Toulouse

Zlatan Ibrahimovic hoppade in och sköt Paris Saint-Germain vidare i franska cupen. Han avgjorde mötet med Toulouse med att slå in 2-1 på straff i den 89:e minuten – hans 20:e mål för säsongen.

Det började däremot mindre bra för PSG. Laget hamnade i ett tidigt underläge när Jacques Francois Moubandje hittade rätt för gästande Toulouse. Men lagom till att svensken, en bit in i den andra halvleken, började värma kom kvitteringen. David Luiz nickade in en hörna och det var kvitterat.

Sen var det dags för Ibrahimobvic att äntra planen. I den 64:e minuten klev han in och i den 89:e kom så segermålet för PSG. Från straffpunkten överlistade stjärnan målvakten Mauro Goicoechea, som gick till vänster och bollen till höger.

Det var svenskens 20:e fullträff i liga- och cupspel den här säsongen.

PSG jagar en titeltrippel i Frankrike, leder ligan med 21 poäng, är semifinalklart i ligacupen (Toulouse väntar igen hemma nästa vecka) och i åttondelsfinal i franska cupen.