Olsen imponerade mot Nederländerna. Foto: Bildbyrån

Jättehyllningen till Olsen: ”Han är fantastisk”

Uppdaterad
Publicerad

Nederländerna var laget som var närmast en seger i 1-1-matchen mot Sverige. Och efter krysset hyllas Robin Olsen i målet stort av Daniel Nannskog. ”Han räddar oss med ett fantastiskt målvaktsspel”, säger SVT Sports expert.

Efter EM-slutspelet tackade Andreas Isaksson för sig efter närmare 15 år i landslaget. Men den som var orolig över återväxten i det svenska landslaget kan nog sluta oroa sig.

Förre Malmö-målvakten Robin Olsen, nu i FC Köpenhamn, imponerade stort i målet och stod för flera svettiga räddningar. Efter matchen fick ha ta emot beröm av Daniel Nannskog.

Herrlandslaget i fotboll

– Om något lag var närmare segern så var det givetvis Holland. Men Olsen räddar oss med ett fantastiskt spel. Han gör en väldigt, väldigt bra landskamp, säger Nannskog.

SVT Sports expert menar att en svensk poäng mot Nederländerna är godkänt med tanke på hur kort tid laget haft på sig att spela ihop sig.                                       

– Man känner väl att samspelet inte riktigt finns där, och det är inte så konstigt efter en vecka tillsammans.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Herrlandslaget i fotboll

Mer i ämnet