Daniel Nannskog, Mats Nyström och Markus Johannesson. Foto: TT Nyhetsbyrån

Matchprogrammet – nytt webbbmagasin

Uppdaterad
Publicerad

Annandag påsk är det premiär för Fotbollskväll. Nytt för den här säsongen är ”Matchprogrammet”, ett webbmagasin som sänds tidig kväll varje måndag på svt.se.

Lagom till starten av Allsvenskan är det premiär för säsongens första Fotbollskväll.

Programmet, som fokuserar på allsvensk herrfotboll, får delvis en lite ny kostym i år, bland annat är det premiär för webbexklusiva Matchprogrammet – ett uppsnack som sänds 18.00 varje måndagkväll.

Fotbollskväll

– Det blir senaste nytt inför måndagens matcher, laguppställningar och liverapporter från våra utsända reportrar. Och naturligtvis fångar vi upp de stora händelserna från helgen också, säger projektledare Max Bursell.

I Matchprogrammet medverkar förutom den ordinarie trion Mats Nyström, Daniel Nannskog och Markus Johannesson även SVT Sports fotbollsbloggare Elena Lövholm, som liverapporterar på svt.se under matcherna.

– Med webbsändningen, livechatten och tv-programmet är vi i sändning på ett eller annat sätt under hela måndagskvällen, säger Max Bursell.

Webbmagasinet sänds från 18.00-18.30 med undantag för premiärmåndagen då programmet börjar redan 17.00 och sänds mellan måndagens matcher.

Sändningstider:

6 april

17.00-17.30 Matchprogrammet SVT Play

22.15-22.45 Fotbollskväll SVT2/Play

8 april

16.50-17.20 Fotbollskväll SVT2

Progamledare: Mats Nyström

Experter: Daniel Nannskog och Markus Johannesson

Blogg och livechatt: Elena Lövholm

Allsvenskan 6 april

AIK-Halmstad

Gif Sundsvall-Malmö FF

SVT Sport i sociala medier

Twitter: @SVTSport

Instagram: @SVTSport

Facebook: SVT Sport

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Fotbollskväll

Mer i ämnet