Foto: Carl-Johan Söder/SVT

Nannskog: ”Ingen bra domarinsats”

Uppdaterad
Publicerad

Malmö FF förlorade mot Salzburg i Champions League-kvalet. Under matchen protesterade MFF-spelarna mot ett flertal domslut. ”Ingen bra domarinsats” säger SVT Sports fotbollsexpert Daniel Nannskog.

Malmö FF, som gästade Redbull Arena, fick en straff mot sig i den 89:e minuten, något som MFF-spelarna protesterade emot. I Malmös anfall efter var det en misstänkt straffsituation – men domaren valde att inte blåsa för straff.

– Det var ingen bra domarinsats. Om domaren blåste straff för Salzburg borde han ha gjort det för Malmö också, säger SVT Sports fotbollsexpert Daniel Nannskog, som trots domarsituationerna tycker att resultatet är rättvist.

– Men det är ändå inte kört för Malmö. Visst är det tufft med ett helt nytt lag, men de vet vad de behöver förbättra och med hemmasupportrarnas stöd kan det gå vägen. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.