Zlatan i hetluften mot Chelsea

Lagkapten, målskytt och matchens lirare mot Chelsea. Men snacket efteråt kom att handla om Zlatan Ibrahimovics tjuvsmäll mot John Terry.

Engelsmännen vann till slut träningsmatchen på USA-turnén med 6–5 efter straffar.

Svensken öppnade målskyttet i den 25:e matchminuten. Unge anfallaren Jean-Kévin Augustin, 18, sköt i stolpen och bollen hamnade hos en helt ren Zlatan till vänster i straffområdet. Hans andra mål på lika många matcher den här säsongen.

Bara några minuter tidigare gick ”Ibra” upp i en nickduell med John Terry och delade ut en vass armbåge i huvudet på försvararen. Men Zlatan klarade sig lindrigt undan, ingen åtgärd från domaren.

Chelsea kvitterade i den 65:e minuten. Cesc Fabregas slog en fin cross in i boxen till Victor Moses som kvitterade från nära håll.

Målvakten stor straffhjälte

Matchen avgjordes på straffar där målvakten Thibaut Courtois blev stor hjälte för Londonklubben. Först räddade han två straffar, sedan bombade han in den avgörande straffen på egen hand.

Nästa match för Zlatan och kompani är mot Manchester United i Chicago på onsdag. De besegrade i sin tur Barcelona med 3–1 i går efter mål av Wayne Rooney, Adnan Januzaj och Jesse Lingard.