Foto: BILDBYRÅN

Zlatan: ”Jag spelar mycket bra”

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan Ibrahimovic har kommit igång igen. I går gjorde han två mål i Manchesters målfest. ”Jag spelar mycket bra,” säger han efter matchen mot West Ham.

Zlatan stod i centrum under gårdagens match mot West Ham. Han inledde – och stängde kvartsfinalen i engelska ligacupen och ställde sig i statypose inför den jublade publiken.

– Väldigt bra spelat av oss. Jag spelar mycket bra, som i de andra matcherna, säger han i sin app.

Mål efter 93 sekunder

Den bärande siffran under kvällen var 93. Det tog 93 sekunder innan Zlatan gjorde sitt första mål, efter en passning från Wayne Rooney till Henrikh Mkhitaryan, som klackade bollen fram till svenska målskytten.

Säsongens elfte mål

Andra målet kom på tilläggstid i 93:e minuten och möttes av jubel av publiken på Old Trafford. Det var Zlatans elfte mål för säsongen, Matchen slutade 4-1 och u väntar semifinal i januari. Men på frågan om hur mycket bättre United är än vad tabelläget i Premier League visar svarar han:

– Vi ska ligga högre upp.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.