Efter plumpen i Champions League mot ett skadedrabbat Real Madrid lossnade det offensivt. 4-1 mot Saint-Etienne hemma på Parc des Princes. Foto: Bildbyrån

Zlatan målskytt i 4-1–segern

Paris Saint-Germains anfallare hade en produktiv kväll och vänsterbacken Laywin Kurzawa gjorde sitt första mål för de franska mästarna i 4-1–segern över Saint-Etienne.

Zlatan Ibrahimovic, Edinson Cavani och Lucas Moura gjorde PSG:s andra mål. Segern gör att PSG är fortsatt obesegrat i franska ligan. Parislaget har ett sjupoängsförsprång till Angers efter bara 11 veckor.

Efter besvikelsen med en mållös likamatch mot ett skadedrabbat Real Madrid i Champions League i veckan spelade PSG övertygande offensivt.

Vänsterbacken Kurzawa, som kom från Monaco i somras, och haft en tuff start i Parisklubben med lite speltid i klubblaget och petad från landslaget, gjorde 1-0 i 23:e minuten, i sin tredje match från start.

Cavani gav PSG utrymme att andas när han i den 48:e minuten gjorde 2-0 på kontring efter en krosspassning från Ibrahimovic. Zlatan hittade nätet i 67:e minut, efter passning från Cavani. Di María låg bakom förarbetet.

Direkt efter målet byttes en glad Ibrahimovic ut.

Saint-Etienne reducerade i den 73: e minuten. Ett ofarligt inlägg mot straffområdet som Marquinhos skulle rensa bort, men bollen gick på Verratti och in i eget mål, 3-1 ett självmål.

I den 85.e minuten slog Verratti ett inlägg mot straffområdet och Lucas lyckades få in bollen mellan Ruffier och stolpen, 4-1 PSG.