Zlatan målskytt när Barca vann

Zlatan Ibrahimovic slog till för sitt PSG mot Barcelona på sin gamla arena Camp Nou efter 15 minuters spel. Men det räckte inte till poäng. Barca vann med 3–1. – Vi gör misstag och blir straffade, säger Zlatan till Viasat.

Zlatans mål var läckert. Efter inspel från höger av Lucas Moura, stötte Blaise Matuidi bak bollen på ett tillslag till svensken som klippte till med ett lågt vänsterskott, men det blev ändå förlust (3–1).

– Vi gör misstag och blir straffade. Det kan man inte göra på Camp Nou. Man måste minimera misstagen, säger Zlatan Ibrahimovic till Viasat.

Champions League 2014-2015

I den 19:e minuten kvitterade Leo Messi, och i den 41:a slog Neymar till med ett välplacerat distansskott. Luis Suarez utökade sedan till 3–1 i 77:e. Hans första mål på Camp Nou.

I och med segern vann Barcelona gruppen. Båda lagen var inför matchen redan klart för åttondelsfinal.

– Vi är kvalificerade men hade chans att komma etta. Nu tar vi det som det kommer. Vi är vidare i Champions League och då måste man slå dom bästa. Och vi är där, säger Ibrahimovic.

Här är lagen som är vidare

Åttondelsfinalerna i Champions League lottas den 15 december klockan 12. Här är lagen som jagar en plats i finalen på Olympiastadion i Berlin den 6 juni:

Grupp A: Atlético Madrid, Juventus.

Grupp B: Real Madrid, Basel.

Grupp C: Monaco, Leverkusen.

Grupp D: Dortmund, Arsenal.

Grupp E: Bayern München, Manchester City.

Grupp F: Paris Saint-Germain, Barcelona.

Grupp G: Chelsea, Schalke.

Grupp H: Porto, Sjachtar Donetsk.