Foto: Bildbyrån

Zlatan och Berg stod över träning

Uppdaterad
Publicerad

Ett mycket troligt anfallspar Sveriges i EM-kvalmötet med Ryssland på lördag är Zlatan Ibrahimovic och Marcus Berg – men duon stod över dagens träning.

Zlatan Ibrahimovic och Marcus Berg stor över landslagets träning i dag och väckte direkt reaktioner. Ibrahimovic och Berg är nämligen ett mycket troligt anfallspar i Sveriges viktiga EM-kvalmatch borta mot Ryssland nu på lördag.

Zlatan var tillbaka i spel med sitt PSG så sent som i söndags efter sin skada, men kände att han behövde ytterligare en dag för vila och rehab.

EM-kval fotboll

– Han känner att han behöver en dags extra vila och återhämtning efter matchen, säger landslagets presschef Niklas Bodell.

Även Marcus Berg behövde återhämtning.

– Marcus spelade tre matcher förra veckan och kände att han behövde en dags extra rehab, säger Bodell.

Trots anfallsparets frånvaro förväntas duon att vara med och träna med landslaget redan i morgon, onsdag. Därmed är inte deras deltagande i EM-kvalmatchen mot Ryssland i fara.   

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

EM-kval fotboll

Mer i ämnet